За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

Хотел Puerto de Mogán THe Senses Collection 4* се намира в Пуерто де Моган, на 39 км от летище Гран Канария и е разположен над морето, съвсем близо до плажа Mogan Beach. Хотелът се откроява с впечатляващата си гледка и близко отстоящото яхтено пристанище - на 100 м. Строежът на апартхотела е завършен през 1986 година. Хотелската база предлага на гостите общо 56 реновирани стаи. С асансьор се достига до повечето етажи. Този хотел разполага със СПА център и плувен басейн с директен достъп до морето. Хотелът е ситуиран в така наречената Малка Венеция, уникален район, където ще намерите канали със солена вода, свързани помежду си с малки мостове. Центърът на Пуерто де Моган е на пешеходно разстояние от хотела.

В стаите

В апартхотелa са на разположение стаи с климатик, централно отопление и санитарен възел. Към стандартното оборудване на повечето от стаите се числи балкон. Освен това могат да се ползват сейф и минибар. Предоставени са също хладилник и машина за приготвяне на чай или кафе. Към допълнителните удобства спада комплект ютия с дъска за гладене. Оборудването включва още интернет достъп, телефон, телевизор и безжичен интернет. Комфортът в стаите се допълва от домашни пантофи. Санитарните възли притежават душ и вана. Сешоар и халати за баня са предвидени за ежедневно ползване. 

На територията на хотела

Удобствата в хотела включват гише за обмяна на валута, ресторант, бар, сепаре с телевизор, лекарски кабинет, интернет достъпа в общите части. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотела.

Хранене

Ресторантът предлага разнообразие от канарска и международна кухня.

Настаняването тук предлага здравословна закуска и вкусна вечеря в ресторант на бюфет. По време на обяд може да се поръчва храна а-ла-карт и да се опитат иберийски и канарски ястия, приготвени с пресни продукти. Естествено, нашата спа и уелнес зона и солариумната тераса са ключови елементи в това преживяване. 

Плаж

Пуерто де Моган е най-западният ваканционен курорт на южното крайбрежие на Гран Канария представлява живописно пристанище, очарователно рибарско селце, яхтено пристанище в устие на долина и шикозна дестинация за почивка, всичко това на едно място. Плажът там е със златист пясък, а заливът е защитен с изкуствен насип (вълнолом), което го прави предпочитан сред семействата. Бистрата вода е спокойна, а морето около вълнолома е чудесно място за гмуркане с шнорхел, тъй като има различни риби, които могат да се забележат. Има шезлонги, сенници, педали и канута под наем и павилиони, предлагащи напитки и леки закуски.

Това е по-луксозен ваканционен курорт, целящ да предложи повече качествен, пред количествения израз и е насочен към по-взискателни туристи, които предпочитат релаксираща обстановка пред суматохата на по-забързаните и комерсиални курорти.

Далеч от плажа има мрежа от канали и мостове, поради което Пуерто де Моган често се описва като „Малката Венеция“. Посетителите могат да се насладят на приятна разходка из пристанището, където има добър избор от магазини и превъзходни рибни ресторанти.

Има паркинг в близост до плажа.
Автобусите се движат често и има стоянка на таксита.

Забавление

Хотелът разполага със СПА & уелнес зона и солариумната тераса са ключови елементи в това място за настаняване. Солариумът се намира на горната тераса и е оборудван с балийски легла и сензорни душове. Оттам може да се наблюдава един от най-хубавите залези на Гран Канария.

Хотелът се намира на място с уникална красота, което предлага широка гама от развлекателни, спортни и развлекателни дейности, за една мечтанa ваканция.

Оценки и коментари